Varför?

Elementärt min kära Wattson:

Någon måste våga. Någon måste ha ryggrad nog. Pungkulor (eller äggstockar) nog.
Eller som Astrid Lindgren skrev i Bröderna Lejonhjärta:

”Det finns saker man måste göra, även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort”

Det som definierar en Man, och som särskiljer en Man från en mes, är att våga stå upp, riskera allt och offra sig själv. Ty endast så kan man övervinna döden och segra. En Man som vågar, en Man som är fri i sin själ, utan fruktan, kommer alltid att segra. I slutändan….

”Om alla vore som du då skulle ju ondskan få regera i all evinerlighet! (Orvar till Jonatan)
Om alla vore som Jonatan, så skulle det inte finna någon ondska.” (Skorpan till Orvar)

Det är du, det är jag, det är vi alla som bestämmer vilken sida som ska segra. Genom våra val, vårt mod… eller avsaknad av dessa. Hur hade världen sett ut om ingen vågat utmana och ta strid för det man tror på är rätt. Jag vet vad som är rätt för mig, oss, vi. Jag vågar ta striden, fighten, kampen: mot globalisterna som vill utplåna våra identiteter, mot feminazisterna som vill utplåna Mannen, mot queermaffian som vill utplåna samhället, mot gayagendan som vill utplåna det heteronormala, mot genusvansinnet som vill utplåna könen, mot ”antirasiterna” som vill utplåna den vita mannen, mot ateisterna som vill utplåna människans själ, mot vänsterfascisterna som vill skrämma alla till tystnad.

I know you’re out there. I can feel you now. I know that you’re afraid. You’re afraid of us. You’re afraid of change. I don’t know the future. I didn’t come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it’s going to begin. I’m going to hang up this phone, and then I’m going to show these people what you don’t want them to see. I’m going to show them a world without you. [The Matrix 1999]

Vi är många som är trötta på att leva på knä, nedtystade, passiviserade. Men det sovande folket håller på att vakna som ur ett koma. Vi blir fler för varje dag som inte längre accepterar lögnerna vi blivit matade med, som inte stillatigande accepterar anklagelserna kastade mot oss. Vi kommer likt en ostoppbar lavin att rusa mot er, svepa er bort och begrava er levande.
Vår tid är nu. På riktigt.

© Bittra Sanningar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: