Inspiration

Hanna Widerstedt.

Faktiskt. Hanna Widerstedt.

Verkligen, det var nog så det började: ett frö som såddes. Jag tror jag hörde till det absoluta fåtal i Sverige som gillade henne. Mer än gillade skulle jag kunna säga, eftersom jag blev fascinerad av henne. En ung kvinna av det slag som sällan skådas i lagomlandet Sverige. Någon som var orädd och rapp i käften, men mer därtill…. hon utmanade, ifrågasatte, sade en hel del obekväma sanningar och var helt befriad från politisk korrekthet. *loved it*

Där nånstans började min tanke om att också författa en Anti-blogg. En blogg som vågar säga emot dogma: att allt inte kretsar runt navelskådande Sverige, utan precis som Galileo Galilei förkunna att det är precis tvärtom. Att både basunera ut att kejsaren är naken, men också hålla upp en spegel så den självutnämnde finge se sig själv blottad.

Men tyvärr har tiden aldrig lyckats infinna sig riktigt. Det har därför tagit ca 2 år att komma igång. Jag har egentligen inte mer tid idag, men känner mig tvingad till att ge detta tid. Tvingad av ett Sverige jag inte längre känner igen. Ett Sverige jag helst har lust att lämna. Ett Sverige som allt mer börjar likna en diktatur. Ett Sverige fyllt av vänsterhat, queerfascism, feminazism och förödande politisk korrekthet. Där lögnen, självgodheten, kränkthetshysterin och censuren firar nya triumfer i krossandet av det fria samhället.

Till slut går det inte att bara vara tyst. I synnerhet inte om man är född till Man.

För att citera tyska bandet Rammstein: ”This is not a love song!”

© Bittra Sanningar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: