England exporterar islamism

En otroligt klarsynt och rättframt reportage från amerikanska CBN om vad som håller på att ske runt om i Europa. Det pågår ett krig, eller snarast vi befinner oss i början av ett religionskrig som just nu föregås av en muslimsk invasion och smygislamisering.

Det som sker i dagens Storbritannien är just de ruttna frukter som skördas av det senaste decenniets blundande för islam- och multikultivansinnet. Vi är sannerligen på väg dit vi med, där Malmö snart kan ses som en förlorad stad tillsammans med hundratals ghettoområden runt om i landet dit knappt ens polisen vågar sig. För att inte tala om de snart 100 personer som sökt sig till striderna i Irak för att upprätta ett muslimskt kalifat.
Alla som varnade för hur smygislamiseringen bredde ut sig samt hur landets kristna värderingar, lagar och traditioner utplånades med förödande följder har visat sig ha rätt. Ändå fortsätter fega landsförrädare till politikerkräk ivrigt påhejade av självhatande multikultianhängare på vänsterkanten att fortsätta i samma hjulspår. Trots att det är överbevisat att både demokratin, kvinnor och barn är de som får betala priset av en vansinnig politik så fortsätter lämmeltåget framåt och utför bergsstupet. Den som kritiserar får som bekant en ”-fobi” stämpel, trakasseras och utesluts. Som Pat Condell så träffande talade i en av sina videos så har vi blivit ”ett samhälle av ynkryggar och det är våra barn och barnbarn som kommer få betala priset för vår feghet, oärlighet och hyckleri.

”The reason we have capitulated in the West so much to Islam is self-hatred,” said Anne Marie Waters, a former leftist who runs Shariawatch UK, and a rising star within the UK Independence Party (UKIP). There’s an underlying self-hatred of our own societies, of our own cultures,” she explained. ”It’s perpetuated by the Left. We’ve got this multiculturalism, this dangerous multiculturalism in Britain, which is killing women, killing girls. And the Left not only doesn’t say anything about it, but continues to push for it, even though it knows, even though it can see that it’s killing girls,” Waters continued. ”We know for a fact there are mosques in this country where little girls of 8,9,10 years of age are being married and being raped.”

CBN.com: Great Britains gift to the world radical islam
Pat Condell: Ett samhalle av ynkryggar

© Bittra Sanningar

Annonser

Publicerat på 31 augusti, 2014, i Europa i krig och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: