Polishat och kravaller när vänstern intog Kungsträdgården

Idag lördag anordnade nationalistiska SvP en demonstration genom delar av centrala Stockholm. Inte oväntat så dök den vänsterfascistiska hatmobben upp för att manifestera kaos, upplopp och terror. Som vanligt var slagorden de gamla slentrianmässiga och utnötta slagorden om ”antirasism” och ”multikulti” men verkligheten är som alltid helt annorlunda när det har med ”det goda hatet” att göra. Det var polisen som drabbades av deras hat när den uniformerade gatstensvänstern inte fick misshandla SvP-are som hade lagligt tillstånd att demonstrera.

Det kastades ett hundratal knallskott, flaskor, stenar, schackpjäser och diverse annat mot polisen. Varken polishästar eller polishundar skonades från terror, utöver de fyra poliser som skadades. I Kungsträdgården hölls samtidigt en hinduisk fredsfestival som inte skonades av vänsterfascisternas hat. De fick snabbt se sin kulturfestival vanhedrar och förstörd, samt delar av rekvisita stulen för att användas som tillhyggen mot polisen. Så mycket för vänsterpöbelns ”antirasism” och förespråkande av tolerans mot andra.

Efteråt berömde vänsterkomunsiternas hövding Lars Ohly sina fotsoldater för att de kämpat mot ”rasism, antisemitism, islamofobi, högerextremism och nazism”. Den ende som verkligen våga ta bladet från munnen och säga sanningen var Rick Falkvinge, grundare och  fd partiledare för Piratpartiet:

Falkvinge kravallvänster

Även ryska RT.com rapporterade om denna händelse som visar det kaos som uppstått i Sverige som allt mer balanserar mot inbördeskrig och samhällskollaps. Det är scener man för 10-15 år sedan bara hade kunnat förknippa med ett u-land eller diktatur. Men tydligen har det räckt med 8 år av Ny-Moderater och Rheinfeldism.

Varken polisen eller vänstermedia har dock gjort några större ansatser till att verkligen adressera kaoset och kravallerna för vad de verkligen var utan tonat ned det hela som isolerade händelser och att det mesta gick lugnt till. Trots att film och bildbevis visar det motsatta. Kostnaderna för detta upplopp är det såklart vi skattebetalare som får stå för eftersom pengarna tas från välfärden, medan vänsterfascisterna går helt skadeståndsfria.

Avpixlat: Gatuvänstern ställde till med kravaller i Stockholm
Fria Tider: Utbrett polishat när vänstern intog Kungsträdgården
Fria Tider: Vänsterextremister slog sönder hinduernas festival
Fria Tider: Polishund träffades av gatsten
Nyheter Idag: De kastade gatstenar, schackpjäser och metallstaket

© Bittra Sanningar

Annonser

Posted on 30 augusti, 2014, in Det Goda Hatet and tagged . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: