bebismördare – Purvi Patel

Fy fan, vilken värld vi lever i!

Bebismördare Patel Purvi

Bebismördare Patel Purvi

En gång i tiden så kunde man beskriva kvinnor i goda termer som snäll, moderlig, omhändertagande, vårdande… osv. Men sånt verkar vara snudd på bortblåst i och med feminazismen inträde. Total normupplösning, samhällskollaps och familjeförstörelse är snarast dagens modeord.

Purvi Patel en kvinna på 33 år från en välbärgad familj i Indiana, USA, ansåg att det stackars försvarslösa bebisen i hennes mage inte förtjänade att leva längre. Som någon form av allsmäktig Gud tog hon sig friheten att bestämma vem som ska leva och vem som ska dö. Hela 7½ månader in i graviditeten beställde hon abort-piller från Hong-Kong. Pillren förorsakade en prematur förlossning av ett levande barn. Men istället för att som en bra kvinna och god mamma se till så att barnet fick akut hjälp för att leva vidare så kastade hon den stackars levande bebisen i en soptunna. Dock såg hon själv till att ta sig till ett sjukhus för att försäkra sig om att hon inte skulle få några men. På sjukhuset ljög hon för vårdpersonalen om vad som hänt trots att de kunde konstatera att hon varit gravid. Delar av moderkakan fanns kvar + andra tecken på graviditet. Det tog flera timmar innan hon erkände vad som hänt. Polisen fann bebisen till slut, död.

I flera amerikanska delstater, tex Indiana, är det helt legalt att inom 45 dagar från födseln lämna in sin bebis på valfri polisstation, brandstation, sjukvårdsinrättning eller kyrka om man inte vill eller kan ta hand om sin nyfödda _utan_straff_. Det är såklart också möjligt att göra en legal abort fram till första trimester. Det finns allehanda preventivmedel och även fri utbildning i hur man planerar en graviditet. Mao alternativ finns det gott om, dessutom kommer hon från en familj med mycket god ekonomi. Detta är därför inte en fråga om att ”förtrycka och straffa” kvinnor…. ni har ju redan alla rättigheter och privilegier. Det handlar istället om att med lagens hjälp skydda barnen, de svagaste som är världens framtid. Och att straffa monster, för det är vad hon är!

Sälvklart står vänstern där på detta monsters sida. Och försöker få till det som att lagen ”straffar” kvinnor. WTF! Bara för att man är född med ett hål därnere så äger man inte rätten att mörda bebisar.Det är inte ett dugg synd om denna babylons sköka. Och jag hoppas verkligen att hon får ett väldigt, väldigt långt straff!
Tyvärr lär det väl inte bli så mycket till straff eftersom de som är födda med ett hål därnere inte behöver ansvara för sina handlingar.

Som sagt fy fan vilken värld och tid vi lever i….. om en karl misshandlar sin gravida flickvän/fru så hon mister barnet åker han dit för misshandel + barnamord, när en kvinna mördar samma bebis så hyllas hon som en hjältinna och stark kvinna. 😥

http://www.theguardian.com/world/2014/aug/26/indiana-woman-feticide-charge
http://www.wndu.com/home/headlines/Metro-Homicide-investigating-possible-infant-death-215409421.html

 

© Bittra Sanningar

Annonser

Publicerat på 30 augusti, 2014, i Övrigt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: