Jihad vs. Korstågen

Rätt ofta får man från både muslimer, islamister, ateister och löst vänsterfolk alltid höra falsariet och påhoppet om att korstågen är orsaken till de stackars muslimernas jihad. Och att de krisnas korståg var barbari av stora mått som medförde otaliga krig, död och lidande.

Inget kunde vara mer falskt och i denna korta video tar Dr Bill Waller, Center for the study of Political Islam, itu med den cementerade lögnerna. Islam har utfört nästan 550 olika jihad-slag mot det civiliserade Europa samtliga utan anknytning till korstågen, tom hundratals år senare. Detta oräknat alla de strider som utförts i islams namn i resten av världen.

Islam visas upp sen den aggressiva makt den faktiskt är med målet att expandera och underkasta allt och alla medels krig, slaveri, plundring och våldtäkter. Över 1 miljon vita människor togs som slavar från Europa och fördes till de muslimska länderna. Något som alla historieböcker förtiger. Islam har alltid försökt invadera och lägga Europa under sig och det är snarast jihad som bör ses som ett aldrig sinande fälttåg. De så kallade ”korstågen” var inte mer än 9 stycken under ca 200 år, vilket endast ledde till runt 15 bataljer…. att jämföra med 550 muslimska krigsslag under 1400 år.

Märk väl: jihad har funnits i över 1400 år och orsakat 550 krig i Europa enbart. Det finns alltså ingen likhet alls till korstågen på medeltiden. Samtliga korståg var dessutom defensiva och i syfte att säkra pilgrimsleder och Jerusalem som kristen stad. Inte någon gång utfördes ett enda korståg offensivt i syfte att erövra de arabiska länderna. Korstågen ägde rum år 1000-1200 e.Kr. men jihad startade redan år 620 e.Kr. dvs hela 400 år innan!

© Bittra Sanningar

Annonser

Posted on 21 augusti, 2014, in Europa i krig and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: