SD – En lite längre film om oss

Sverigedemokraterna – Förändring på riktigt

I dagarna har Sverigedemokraterna dragit i gång sin valturné i landet inför höstens riksdagsval. Parallellt med den så löper kampanjen Förändring på Riktigt i sociala medier.

Förvisso inte en traditionell kort valfilm utan en ca 7,5 minuter lång film som sammanfattar dagens Sverige, det Sverigedemokraterna kämpar för, samt det motstånd och hat partiet och dess väljare möter i ett allt mer segregerat och tokigt land. Med humor och ärlighet slår de tillbaka mot dem som skapat det förfallna Sverige, avslöjar myter och berättar ögonöppnande sanningar som förtigs av vänstermedia. (nedan citatfält innehåller inte hela talet, utan endast egna utvalda delar)

”En lite längre film om oss”
premiärvisades under Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg 2014.

Vår svenska demokrati är lite tokig just nu…..

– Såväl vår skola som arbetsmarknaden har varit en lekstuga för den självutnämnda samhällseliten att testa diverse teorier om rasifiering, genus, könsmaktsordning och klasstillhörighet.
Och resultatet är förödande!
Vår skola som en gång var i världsklass är idag bland Europas sämsta. Vår sjukvård som vi varit så stolta över rankas inte ens bland topp 20 i världen. Vi har istället blivit världsledande på antalet anmälda våldtäkter. Vi är historiskt bra på att skilja oss. Samt på att ge våra barn antidepressiva tabletter.
En gång i tiden imponerades omvärlden av den svenska välfärden, tryggheten och välmåendet i vårt land. Idag förknippas vårt land allt mer med den misslyckade integrationen, kaoset i våra förorter och den växande antisemitismen i Malmö och andra svårt segregerade städer.
Vi Sverigedemokrater beskylls för att slå mot de svaga i samhället, det är dock en myt. En av otaliga myter som våra motståndare försöker sprida om oss, helt enkelt för att de saknar riktiga argument.
Vi vill slå mot en elit vars politik har låtit vårt samhälle förfalla i decennier. Det är de som bär skulden för problemen i vårt samhälle.

– Trots medias alla ansträngningar finns vi kvar och fortsätter växa för varje dag som går. Vad våra motståndare inte förstår är att vi, vi växer av egen kraft. […] Vi växer tack vare för att vi vågar tycka annorlunda. Vågar vara obekväma. Vågar stå för något. Och det på riktigt.

– Vi delar också övertygelsen om att det krävs krafttag för att få vårt Sverige på rätt köl igen. Och vi är beredda för att göra det som krävs för att få ordning. Och återigen få fart på vårt land. Och vi är väl förberedda på att vara riktigt obekväma för de som skapat det förfallna Sverige.
Lika säkert som att valet 2014 kommer att vara en enorm prövning för oss. Lika säkert är att vi kommer fortsätta vinna över alla de som försöker stoppa oss. De kommer fortsätta att smutskasta oss, hota oss, tysta oss. Men oavsett vad de gör kommer de aldrig kunna ignorera oss.

För vi Sverigedemokrater är idag fler, större och starkare än någonsin. Och vi, vi går till val med vår historiskt största valkampanj samt en politik som på riktigt är bra för vårt  Sverige.

© Bittra Sanningar

Annonser

Posted on 7 augusti, 2014, in Politik, Riksdagsval 2014, SD 2014, Sverigedemokraterna and tagged , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: