Storbråk inom Vänsterpartiet i Örebro

”Ni  vet att ni gör er skyldiga till olaga intrång här va? Ni har inte rätt att vara här. Ett par stycken här är inte medlemmar. […] Packa ihop och gå. Packa ihop och gå! ” dundrar Vänsterpartiets hövding Hans Holmberg mot deltagarna i ungdomsorganisationen.

Fria Tider skriver idag om bråket mellan Vänsterpartiet i Örebro och det ungdomsorganisation. Filmklippet är inspelad med en mobiltelefon av en deltagare i ungdomsförbundet som också lagt upp den på Youtube.

 

Bittra Sanningar när de är som bäst 😀

Jag har svårt att hålla mig för skratt när dessa demokratiföraktande kommunistyngel får smaka på sin egna medicin! Uteslutning, utkastade, iväg schasade, nedtystade för att de råkade tycka annorlunda. För att de bjöd in en person utan medlemskort in i lokalen. Japp ni läste rätt! Så pass extrem och fascistisk är dagens vänsterfalang. ”Den som inte är med oss är emot oss!”
Enligt rapportering i Fria Tider handlar bråket om att ungdomsförbundet bjudit in den uteslutne kommunisten Markus Allard eftersom denne hyllat terrorgruppen Revolutionära Fronten och dess våldsmetoder . Så egentligen kan man inte annat än tycka att Holmberg agerar rätt i sak! Om man omger sig med mantran som inga fascister på våra gator så ska detta faktiskt också gälla mot vänsterfascism.

Skrattet fastnar dock när man hör de antidemokratiska vänsterjargongen som upprepas som en mantra:
Vi har rätt att vara här vi tillhör ung vänster. […] Då kan vi komma och avbryta era möten. Nästa gång ni bjuder in en jävla liberal… så kan vi komma och kasta ut honom. […] Vi är ungvänster, vi har alltid varit här. […] Du säger att vi inte har rätt att vara här då kan jag bestämma att du inte får vara här. [..] På riktigt, va fan är det du pratar om? Du har inte informerat ung vänster ….. just nu förhindrar du oss att bedriva aktiviteter. Det är inte okej nånstans.”

Uppenbarligen saknas insikt om vad som är rätt och fel, att lokalen de facto inte tillhör dem bara för att det är skattefinansierat, eller den falska tron att ung vänster måste bliv tillfrågat för att något ska vara giltigt och godkänt.

Tyvärr har jag svårt att tro att denna lektion i sann demokrati kommer ge kommunistynglen något att reflektera över. Hyckleriet inom vänstern är att allt som drabbar meningsmotståndarna är bra, men faller det tillbaka på dem själva så är det ”antidemokratisk” ondska.

© Bittra Sanningar

Annonser

Posted on 17 mars, 2014, in Det Goda Hatet and tagged . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: